Organisatie

Service Glasherstel is het grootst landelijk dekkend netwerk van glasherstelbedrijven in Nederland. Meer dan 160 glasbeladen wagens herstellen schades voor woningbouwcorporaties, verzekeraars, gemeenten, scholen, winkelketens, particulieren en overige doelgroepen. Via onze eigen goed uitgeruste centrale meldkamer worden schades op de meest moderne wijze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar razendsnel uitgevoerd. Iedere glaswagen is voorzien van een werkplaats en een voorraad glas, zodat ter plekke de meest voorkomende ruitschades direct, conform alle gestelde eisen en normen, hersteld kunnen worden. Voor uitzonderlijke formaten of speciale beglazing heeft Service Glasherstel eigen magazijnen. Met een uitgebreide voorraad kan elke gebroken ruit op korte termijn vervangen worden.

Aangesloten bedrijven dienen aan verschillende criteria te voldoen, zoals: Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie.

Jaarlijks wordt een representatief aantal herstelde schades door eigen inspecteurs gecontroleerd om een perfecte kwaliteit te garanderen.

Daarnaast is een rampenplan voor veel opdrachtgevers een belangrijk gegeven. De kracht van onze organisatie om in tijden van calamiteiten, een groot aantal glaswagens in te kunnen zetten, om meerdere glasschades in een korte tijd te herstellen, heeft ons al diverse keren complimenten opgeleverd.

Voor veel opdrachtgevers is Service Glasherstel organisatie de perfecte oplossing. Een landelijke organisatie met één aanspreekpunt, één vaste prijslijst, een goede service, goed verzorgde en opgeleide medewerkers, een centrale facturatie én een rampenplan is in Nederland uniek!